Fillimi | Ekonomia

Ekonomia

Vonesa të trageteve në portin e Durrësit, shkak deti i trazuar

Deti i trazuar dhe era e fortë janë  bërë sot shkak për vonesat e trageteve të linjës Bari – Durrës.  Burime zyrtare nga dispeceria e ... Lajmi i plote

Rimbursimi i TVSH-së, qeveria shlyen rreth 80 milion dollarë

Ministria e Financave ka shpallur listën e subjekteve për detyrime për rimbursimin e Tatimit mbi Vlerën e shtuar që i takojnë periudhës deri më 31 ... Lajmi i plote

Nis zbatimi i programit italian për bujqësinë shqiptare me vlerë 10 mln euro

 Sot në mjediset e Ministrisë së Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave u lançua fillimi i programit italian për zhvillimin e sektorit të bujqësisë ... Lajmi i plote

MPJ, Memorandum bashkëpunimi me dhomat dhe shoqatat e biznesit

Ministria e Punëve të Jashtme ka ndërmarrë një qasje të re me komunitetet e biznesit në vend, duke tentuar të jetë gjithnjë më e hapur ... Lajmi i plote

INSTAT- Numri i pajtimtarëve të telefonisë fikse ulet me 8.7 %

Shqiptarët duket se po përdorin gjithnjë e më pak shërbimet e telefonisë fikse. Të dhënat më të fundit nga Instituti I Statistikave konfirmojnë rënien e numrit ... Lajmi i plote

Cani: Vitin e ardhshëm do të emetojmë bonde në euro

Shqipëria do të dalë në tregun ndërkombëtar për të zëvendësuar bondet aktuale që maturohen në vitin 2015 Shqipëria ka në plan të dalë në tregun ndërkombëtar ... Lajmi i plote

Bizneset shqiptare mbeten ‘të vegjël’. Mbi 90% ka vetëm 1-4 të punësuar

Ndonëse ekonomia shqiptare prej më shumë se 20 vite ka nisur rrugën e tregut të lirë dhe konkurrencës ajo vijon të bazohet tek bizneset shumë të ... Lajmi i plote

Nis zbatimi i skemave të reja mbështetëse në bujqësi

Ministria e Bujqësisë dhe Agjencia e Pagesave (AZHBR) fillon zbatimin e skemave të reja mbështetëse, nga të cilat do përfitojnë fermerë dhe agropërpunues në të ... Lajmi i plote

Durrës- Viti 2014, më shumë kroçera turistike në port

Gjatë këtij viti në portin e Durrësit do të mbërrijnë më shumë kroçera turistike se sa vitet e kaluara. Nga burimet e Autoritetit portual të ... Lajmi i plote

Mete: Falen 4069 gjoba ndaj bizneseve të vendosura në 2013

Zëvendësministri i Financave Ervin Mete deklaroi të hënën se gjatë periudhës mars-gusht 2013 janë 4069 gjoba të vendosura nga qeverisja e mëparshme që do të ... Lajmi i plote

1 2 3 4 5 next gjithsej: 48 | shfaqur: 1 - 10

Lexoni nga autori

Mustafa Nano

Mustafa Nano

Prej më shumë se dhjetë vitesh punon si gazetar në shtypin e në televizionet e Tiranës. Në qëndrimet që mban dallohet për qasjen e frymën liberal-progresiste. Ka bashkëpunuar në periudha të ndryshme me gazetat Shekulli, Korrieri e Shqip Është autor i tre librave eseistikë.